Werkwijze


Werkwijze

Moderne Coaching voor Hoger Opgeleiden

Moderne Coaching voor Hoger Opgeleiden werkt door snel jouw reactie uit te lokken. Dit gebeurt door middel van uitdaging, verwarring en humor. Door humor van redelijk niveau in te zetten, blijkt het gemakkelijk om snel tot de kern van het probleem te komen. Humor bevat immers doorgaans een kern van waarheid.

Doordat je uitgedaagd wordt, krijgt je minder kans om jezelf óf mij te misleiden met de trucs die je altijd inzet, waardoor jouw eigen rol in de situatie duidelijker wordt. Dat kan verwarring opleveren, maar het resultaat is dat je jouw probleem eens van een andere kant bekijkt. Daarnaast blijven nieuwe inzichten op deze manier langer hangen.          

Het simpele en snelle proces zorgt er uiteindelijk voor dat je met je probleem twee kanten op kunt: óf je relativeert het en je komt erachter dat je probleem feitelijk niet zo groot is óf je komt in een actiemodus, neemt het heft in eigen hand om er eindelijk once and for all ZELF korte metten mee te maken.         

Want, laten we maar gewoon eerlijk zijn: een coach kan jou misschien een duwtje geven, maar problemen kunnen écht alléén maar worden opgelost door degene die ze als probleem ervaart. 

 

Kelly, IVD 2017De Coach

Ik ben Kelly Kusters, coach bij De Aandachtige Nar. Daarnaast ben ik docent Nederlands. Thuis ben ik moeder en nog veel meer dan dat. Ik ben er bijvoorbeeld ontzettend goed in om mezelf voor de gek te houden, ik ben zeer eigenwijs en hardleers, sociaal, kritisch, creatief en associatief.

 

 


 

www.deaandachtigenar.nl

Moderne Coaching voor Hoger Opgeleiden
Simpel – Snel – Succesvol